Aardappelsalade met gerookte forel
Porties
4personen
Porties
4personen
Ingrediƫnten
Salade
  • 8grote vastkokende aardappelenbeetgaar gekookt in de schil
  • 6 eitjeshard gekookt
  • 250g gerookte forel
  • 8 radijsjesin plakjes gesneden
  • 4handjes rucola
  • 1 rode uiin halve ringen gesneden
Sausje
  • 4el Griekse yoghurt
  • 4el mayonaise
  • 1/2koffielepel mosterd
  • pezo
  • 1handje bieslookfijn gesneden
  • 1handje peterseliefijn gehakt
  • texmex kruidennaar smaak
Instructies
  1. Maak het sausje: meng de mayonaise, de yoghurt, de peterselie, de bieslook en de mosterd onder elkaar en breng op smaak met pezo en texmex kruiden.
  2. Verdeel de rucola over vier borden. Snij de aardappelen in partjes. Halveer de eitjes. Snij de forel in stukjes.
  3. Verdeel de aardappelen, de eitjes, de forel, de ui en de radijsjes over de rucola. Werk af met de saus.
Notities

De saus mag redelijk doorsmaken, je zal zien dat de saus met de salade samen zeer lekker is.

Lekker met een stukje stokbrood.