Broccoli-puree met gemarineerde lamskoteletjes
Porties
2personen
Porties
2personen
Ingrediënten
  • 500g broccoli
  • 500g kruimelige aardappelenbv. bintjes
  • 6 lamskoteletjes
  • 1 noot boter
  • 2el zure room
  • pezono
Marinade
  • 3el olijfolie
  • Afrikaanse kruidenbv. van Wiberg (online te bestellen)
Instructies
  1. Marineer de lamskoteletjes: kruid ze met pezo, meng de olijfolie met de Afrikaanse kruiden, giet dit over de lamskoteletjes en laat ze een uurtje rusten. Draai ze af en toe.
  2. Kook de aardappelen gaar in gezouten water.
  3. Stoom de broccoli gaar
  4. Stamp de aardappelen en de broccoli fijn. Breng op smaak met pezono, de zure room en wat boter. Roer goed door.
  5. Haal de koteletjes uit de marinade. Bak de koteletjes in een pan, ze moeten nog rosé zijn vanbinnen.