Bruchetta
Porties
2personen
Porties
2personen
Ingrediënten
  • 2 bruchetta’s
  • 4el tomatensausnaar smaak
  • 1/2 rode uiin halve ringen
  • 4schijfjes chorizo
  • 2schijfjes gekookte ham
  • 16 zwarte olijfjes
  • gemalen kaas
  • 1el kruidenkaas
  • provençaalse kruiden
  • oregano
  • verse basilicumin reepjes gesneden
  • 1 tomaatin schijfjes
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 300 graden.
  2. Besmeer de bruchetta’s met de tomatensaus en beleg met de ui, de ham en de chorizo. Daarop de schijfjes tomaten.
  3. Kruid met oregano en Provençaalse kruiden. Doe hier en daar wat kruidenkaas ertussen.
  4. Beleg met gemalen kaas en olijven.
  5. Zet in de oven tot de kaas gesmolten en de bruchetta lichtgekleurd is. Blijf erbij, want het gaat zeer snel.
  6. Werk de bruchetta’s af met basilicum.
Notities

Beleg de bruchetta naar smaak met bijvoorbeeld, pesto, pancetta, zongedroogde tomaatjes, paprika, feta, geitenkaas, enz…