Bulger met kip, erwtjes, broccoli en curry saus
Porties
4personen
Porties
4personen
Ingrediƫnten
  • 300g bulgerkookbuiltjes
  • 400g kippenhaasje
  • 1 uifijn gesneden
  • 1 sjalotfijn gesnipperd
  • 200g jonge diepvries erwtjes
  • 1 1/2 broccoliin roosjes
  • 2zakjes curry sausnaar keuze
  • pezo
  • kippenkruiden
  • olijfolie
  • boter
Instructies
  1. Snij de kip in stukjes, kruid met pezo en kippenkruiden. Bak ze aan in boter. Haal ze uit de pan.
  2. Doe in dezelfde pan wat olijfolie en stoof de ui en de sjalot glazig.
  3. Stoom de broccoli beetgaar. Kook de erwtjes in gezouten water beetgaar. Spoel de groenten onder koud stromend water.
  4. Kook de bulger zoals aangegeven staat op de verpakking.
  5. Verwarm de groentjes samen met de ui en de kippenblokjes, kruid met pezo en een geut olijfolie.
  6. Maak de curry saus zoals aangegeven staat op de verpakking. Dresseer de borden.