Bulger met kip, erwtjes, broccoli en curry saus
Porties
4
personen
Porties
4
personen
Ingrediƫnten
300
g
bulger
kookbuiltjes
400
g
kippenhaasje
1
ui
fijn gesneden
1
sjalot
fijn gesnipperd
200
g
jonge diepvries erwtjes
1 1/2
broccoli
in roosjes
2
zakjes
curry saus
naar keuze
pezo
kippenkruiden
olijfolie
boter
Instructies
Snij de kip in stukjes, kruid met pezo en kippenkruiden. Bak ze aan in boter. Haal ze uit de pan.
Doe in dezelfde pan wat olijfolie en stoof de ui en de sjalot glazig.
Stoom de broccoli beetgaar. Kook de erwtjes in gezouten water beetgaar. Spoel de groenten onder koud stromend water.
Kook de bulger zoals aangegeven staat op de verpakking.
Verwarm de groentjes samen met de ui en de kippenblokjes, kruid met pezo en een geut olijfolie.
Maak de curry saus zoals aangegeven staat op de verpakking. Dresseer de borden.