Cheesecake in een glaasje
Porties
6
glaasjes
Porties
6
glaasjes
Ingrediƫnten
3
madeleintjes
verkruimeld
250
ml
slagroom
40 procent
100
g
verse kaas
75
g
verse frambozen
plus enkele extra om af te werken
1
zakje
vanillesuiker
2
el
kristalsuiker
enkele
blaadjes verse munt
Instructies
Klop de room stijf met de mixer en voeg de vanillesuiker toe.
Roer de verse kaas met de kristalsuiker glad.
Mix de room en de verse kaas onder elkaar.
Mix de frambozen fijn met de staafmixer en roer dit onder het roomkaasmengsel.
Verdeel de koekjes over de zes glaasjes, daarop het roomkaas mengsel. Zet dit minstens 2 uur in de koelkast om op te stijven.
Werk de glaasjes af met een hele frambozen en een blaadje munt.
Notities
Simpel en lekker.
Je kan dit gerust een dag op voorhand maken.