Cheesecake in een glaasje
Porties
6glaasjes
Porties
6glaasjes
Ingrediƫnten
  • 3 madeleintjesverkruimeld
  • 250ml slagroom40 procent
  • 100g verse kaas
  • 75g verse frambozenplus enkele extra om af te werken
  • 1zakje vanillesuiker
  • 2 el kristalsuiker
  • enkele blaadjes verse munt
Instructies
  1. Klop de room stijf met de mixer en voeg de vanillesuiker toe.
  2. Roer de verse kaas met de kristalsuiker glad.
  3. Mix de room en de verse kaas onder elkaar.
  4. Mix de frambozen fijn met de staafmixer en roer dit onder het roomkaasmengsel.
  5. Verdeel de koekjes over de zes glaasjes, daarop het roomkaas mengsel. Zet dit minstens 2 uur in de koelkast om op te stijven.
  6. Werk de glaasjes af met een hele frambozen en een blaadje munt.
Notities

Simpel en lekker.

Je kan dit gerust een dag op voorhand maken.