Ciabatta met pesto en mozzarella
Porties
2personen
Porties
2personen
Ingrediënten
  • 1 ciabatta
  • 2 gele tomatenin schijfjes
  • 2handjes rucola
  • 100g roomkaas
  • 1bolletje mozzarellain schijfjes
  • 60 à 70g groene pesto
Instructies
  1. Snij de ciabatta in de lengte doormidden en besmeer 1 helft met de roomkaas en kruid met pezo.
  2. Leg daarop de rucola, de tomaatjes en de mozzarella.
  3. Besmeer de andere helft van het broodje met de pesto en maak er een sandwich van.
  4. Draai het broodje strak in aluminiumfolie en leg 15 minuten in de koelkast tussen twee houten planken met wat gewicht op .
  5. Halveer de broodjes, steek er een prikker in en serveer.
Notities

Deze vulling is ook leuk tussen kleine broodjes op een buffet, dan hoeven ze niet tussen twee planken te rusten!