Clafoutis met geitenkaas
Porties
2personen
Porties
2personen
Ingrediƫnten
  • 1 broccoliin roosjes en beetgaar gestoomd
  • 1kleine uifijn gesnipperd
  • 1dikke preiin halve ringen gesneden
  • 100g verse geitenkaas
  • 3 eitjeslosgeklopt
  • 1geutje melk
  • pezono
  • 1koffielepel gedroogde tijm
  • 1handje verse basilicumgrof gehakt
  • olijfolie
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Stoof de ui glazig in olijfolie.
  3. Voeg de prei toe, stoof tot de prei gaar is.
  4. Voeg de gestoomde broccoli roosjes toe en kruid met pezono.
  5. Kruid de eitjes met pezo, de tijm en de basilicum. Voeg een geutje melk toe.
  6. Vet een ovenschaal in met olijfolie. Doe het groentenmengsel in de ovenschaal. Verdeel de geitenkaas erover. Giet als laatste het eiermengsel over de groentjes.
  7. Zet 20 minuten in de oven. Werk af met nog enkele basilicum blaadjes.
Notities

Simpel, lekker en bovenal gezond.

Naar een idee van Sandra Bekkari.