Cote à l’os van varken, fijne boontjes en karnemelkpuree
Porties
2personen
Porties
2personen
Ingrediënten
2cote à l’os van varken met peper en zoutverkrijgbaar bij Delhaize
400gfijne boontjeszuiver gemaakt
1rode uiin partjes gesneden
1zakjevleessausvan Knorr
melk of watervoor de saus
800gbloemige aardappelenbv. bintjes
150mlkarnemelkongezoete
boter
pezono
Instructies
Kook de boontjes beetgaar in gezouten water. Giet af en spoel onder koud stromend water.
Kook de aardappelen gaar in gezouten water. Pureer de aardappelen met een nootje boter.
Roer de karnemelk met de garde onder de puree en breng op smaak met pezono.
Stoom de rode ui gaar en trek de rokken los.
Bak het vlees in een pan met boter (niet bijkruiden).
Maak de saus zoals aangegeven staat op de verpakking (ik heb melk gebruikt).
Warm de boontjes even op in een noot boter, kruid met pezo.
Verdeel de puree over de borden, daarop de boontjes en het vlees. Werk af met wat saus en de rode ui rokken.
Notities
Dit moet je proberen, zo smaakvol en helemaal niet moeilijk.