Dip met artisjokharten
Porties
8personen
Porties
8personen
Ingrediënten
  • 220g artisjokhartenbokaal
  • 1klein teentje look
  • 5takjes basilicum
  • 200g roomkaasLidl
  • 120g geraspte gruyère kaas
  • 2el mayonaise
  • pezo
  • gedroogde broodstengels, gressinsom te dippen
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Snij de artisjokharten in stukjes. De look en de basilicum hak je grof.
  3. Doe de artisjokharten, look en de basilicum in de nutribullet, voeg de roomkaas en de mayonaise toe en blend fijn.
  4. Roer er nu de kaas door en kruid af met pezo.
  5. Giet het mengsel in een vuurvast kommetje en bak 30 minuten in de oven.
  6. Haal uit en laat lichtjes afkoelen. Serveer warm of lauw met de gressins stokjes. Kan ook koud gegeten worden bij de picknick!
Notities

Heb je geen nutribullet, geen probleem, gebruik dan de staafmixer of een blender.

Nutribullet is een fijn toestel, hij blend alles echt zeer fijn, maar dient enkel om koude bereidingen te mixen!