4talgrote aardappelenin kleine blokjes gesneden, schil mag eraan blijven
lookpoeder
cajunkruiden
italiaanse kruiden
Overige
2doradezelf fileren of koop 4 dorade filets
1nootboter
pezo
olijfolie
2partjescitroen
Instructies
Verwarm de airfryer voor op 200 graden.
Bak eerst de aubergine aan in redelijk wat olijfolie.
Als ze gaar zijn, haal ze uit de pan.
Stoof de ui, de look en het pepertje aan in dezelfde pan.
Voeg de courgette en de aubergine toe.
Laat mee aanstoven en kruid met pezo, oregano en Italiaanse kruiden.
Laat op een zacht vuurtje gaar stoven.
Voeg als laatste de tomaatjes en de basilicum toe, warm nu het geheel enkel nog eens door en kruid af.
Meng een klein beetje olijfolie onder de aardappelblokjes en kruid ze met de lookpoeder, cajunkruiden en de Italiaanse kruiden.
Meng alles goed onder elkaar.
Bak de aardappelblokjes mooi bruin in de airfryer.
Kruid de dorade filets met pezo en bak ze mooi bruin in een pan met boter.
Eerst op de velkant!
Dresseer de borden met de aardappelblokjes, ratatouille en de dorade filets, werk af met een blaadje basilicum en een partje citroen.