In een ovenschaal leg je een stukje wijtingfilet,
daarop gerookte heilbot,
dan wat prei,
weer wat heilbot en je sluit het envelopje af met weer een stukje wijtingfilet.
Giet een geutje witte wijn in de ovenschotel.
Zet de vis 20 minuten in de oven.
Stoom de broccoli gaar.
Doe de broccoli in een hoge beker en puree plat met een geut melk.
Kook de aardappelen gaar in gezouten water.
Stamp de aardappelen met de broccoli puree glad en kruid het geheel af met pezono.
Maak nu de saus: Snipper het sjalotje fijn en stoof het aan in wat boter.
Voeg de witte wijn, visbouillon en de room toe.
Laat voor de helft inkoken.
Breng op smaak met pezo.
Dik eventueel wat in met maizena roux.
Dresseer de borden:
Leg op elk bord een envelopje van vis, nappeer met wat witte wijnsaus en werk af met de grijze garnaaltjes.
Lekker met broccoli puree.