Fajita met kip en mango-paprika salade
Porties
2personen
Porties
2personen
Ingrediënten
Vlees
  • 400g kippenhaasje
  • 1/2zakje fajita kruidenmix
  • Arachideolie
Salade
  • 1/2 rode uifijn gesnipperd
  • 1/2 mangoin brunoise
  • 1/2 groene paprikain brunoise
  • 1/2 rode paprikain brunoise
  • 10takjes platte peterseliefijn gehakt
  • pezo
  • 3el koolzaadolie
  • 2el azijn
Extra
  • Jalapeño mayonaisekant en klaar (of sausje naar smaak)
  • opgelegde Jalapeño pepers
  • 4 wraps
Instructies
  1. Snij het kippenhaasje in reepjes en kruid met de fajita kruiden. Laat even trekken.
  2. Maak ondertussen de salade: Meng alles voor de salade onder elkaar en breng op smaak met koolzaadolie, azijn en pezo.
  3. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  4. Bak de kip mooi aan in arachideolie.
  5. Zet alles in kommetjes op de tafel zodat iedereen zijn eigen fajita naar smaak kan maken. Leg de wraps eventjes in de voorverwarmde oven om op te warmen, dit gaat super snel.
Notities

Niks zo fijn als samen aan tafel zitten en iedereen vult zijn eigen broodje, hoe ontspannen kan een etentje zijn!

Je kan ook gewone salade, tomaatjes en verschillende sausjes serveren, zo is er zeker voor iedereen wat wils.

Ook lekker tussen een pitabroodje.