Frisse pasta-salade
Porties
6 à 8
personen
Porties
6 à 8
personen
Ingrediënten
300
g
spirelli
1
rode puntpaprika
in blokjes gesneden
1
gele puntpaprika
in blokjes gesneden
1/2
komkommer
geschild, ontdaan van zaadlijst en in blokjes gesneden
1
kleine
rode ui
fijn gesnipperd
200
g
kerstomaatjes
gehalveerd
1
grote hand
rucola
fijn gehakt
1
handje
bieslook
fijn gesneden
3
takjes
peterselie
fijn gehakt
2
el
mayonaise
2
el
yoghurt
pezo
Instructies
Kook de pasta in gezouten water beetgaar. Giet af en spoel onder koud stromend water. Meng er olijfolie onder, zo plakt hij niet aan elkaar.
Maak het sausje: meng de mayonaise en de yoghurt onder elkaar. Breng op smaak met de verse kruiden en pezo.
Meng alle fijngesneden groenten onder de pasta.
Roer als laatste de saus eronder.
Notities
Lekker bij de BBQ of gourmet.