Garnaalballetjes met geitenkaas
Porties
8 à 10balletjes
Porties
8 à 10balletjes
Ingrediënten
  • 100g grijze garnalenis ongeveer 300 g ongepelde garnalen
  • 2handjes ongezouten pistache nootjesfijn gehakt
  • 1hand bieslookfijn gesneden
  • 1 bio citroen
  • 1potje zachte geitenkaas
  • 10 spritzelszoute stokjes
Instructies
  1. Dep de garnalen droog en hak fijn.
  2. Meng de geitenkaas met de garnalen en de bieslook.
  3. Voeg een beetje citroen zeste toe en breng op smaak met pezo. Zet 20 minuten in de vriezer: zo kan je makkelijker bolletjes rollen.
  4. Rol mooie balletjes en rol ze door de pistachenootjes. Laat ze mooi opstijven in de koelkast.
  5. Werk af en steek een halve spritzel in ieder balletje. En dien op.
Notities

Geitenkaas is snel te warm als je balletjes moet rollen, gevolg alles plakt aan je handen. Zorg dat het mengsel en je handen goed koud zijn en rol zeker niet te lang.