gazpacho
Porties
2personen
Porties
2personen
Ingrediƫnten
  • 20 honingtomaatjes
  • 1/2 el rode wijnazijn
  • 1/2el witte wijnazijn
  • 1el sushiazijn
  • pezo
  • 1 komkomer
  • 1handje kerstomaatjes
  • verse tuinkruiden
  • 1 rode uifijngesnipperd
Instructies
  1. Doe de honingtomaatjes in een sapcentrifuge en vang het sap op.
  2. Kruid met de drie soorten azijn en pezo. Zet koud weg.
  3. Maak met de mandoline lange sliertjes van de komkommer en rol op.
  4. Snij de kerstomaatjes in partjes.
  5. Dresseer de borden: schep de soep uit en werk af met de komkommer rolletjes, de partjes tomaat en rode ui. Versier met wat verse groene kruiden.
Notities

Fris en zomers soepje.

Serveer het goed koud!