Gegrilde aardappelsalade met pittige dressing
Porties
4personen
Porties
4personen
Ingrediƫnten
  • 800g rode krieltjes
  • 3el mayonaise
  • 1el mosterd
  • 2kofielepels groene tabasco
  • 1 rode uifijn gesnipperd
  • 3grote augurkenfijn gesneden
  • 1/2bakje tuinkers
  • pezo
Instructies
  1. Kook de aardappelen in licht gezouten water beetgaar. Giet af en laat afkoelen.
  2. Snij de aardappelen in schijfjes en grill ze in de grillpan. Smeer de plakjes in met olijfolie.
  3. Verdeel de aardappelen op een plat bord.
  4. Bestrooi met de ui en de augurkjes.
  5. Maak het sausje: meng de mayonaise met de mosterd en de tabasco. Kruid af met pezo.
  6. Besprenkel de aardappelen met de dressing en werk af met de tuinkers.
Notities

Deze aardappelsalade heeft wat pit maar is zo lekker.

Dit moet je eens proberen wanneer je wat meer tijd hebt. Je zal versteld staan van de smaak!

Meer dan gewoon koude patatjes.

Je kan ze makkelijk een dag op voorhand bereiden.