Geroosterde scampi’s met basilicumboter
Porties
4personen
Porties
4personen
Ingrediƫnten
  • 12 grote scampi’s
  • 3plakjes serrano of parmahamfijn gesneden
  • 1 sjalotfijn gesnipperd
  • 1teentje lookgeperst
  • 1handje pistache noten of pinda’s of cachew notenfijn gehakt
  • 100g boter
  • 4takjes basilicumfijn gehakt
  • 6takjes platte peterseliefijn gehakt
  • pezo
Instructies
  1. Zet de oven op grillstand.
  2. Ontdarm en pel de garnalen, snij de rug redelijk diep in en duw ze wat open.
  3. Meng alle ingrediƫnten onder de boter.
  4. Dep de garnalen goed droog en vul ze met het mengsel en leg ze op een bakplaat.
  5. Zet ze 10 minuutjes in de oven en klaar.
Notities

Zeer simpel, hemels en zo feestelijk!