Gevulde eierkoek met groentjes, kip en kaas
Porties
1personen
Porties
1personen
Ingrediƫnten
  • 2 eitjeslos geroerd
  • pezo
  • 50g gegrilde kipte koop bij Delhaize en Jumbo
  • 4 kerstomaatjesin 4 gesneden
  • 1handjes spinaziein reepjes gesneden
  • 30g fetaverbrokkeld
  • 1handje gemalen kaas
  • boter
  • enkele blaadjes bacilicum
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Kruid de eitjes met pezo.
  3. Laat boter smelten in een pan en doe er de eitjes in. Leg boven op de eierkoek de spinazie, tomaatjes, kip en de feta.
  4. Wanneer de eierkoek bijna is gestold, klap je de twee buitenzijden naar binnen.
  5. Leg de eierkoek in een ovenschaal en strooi er de gemalen kaas over. Zet 5 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.
  6. Werk de eierkoek af met enkele tomaatjes en een takje basilicum.
Notities

Wanneer je de eierkoek bakt in een vuurvaste pan, dan kan je de eierkoek met de pan en al in de oven schuiven.