Griekse salade met kip
Porties
2personen
Porties
2personen
Ingrediƫnten
  • 1 komkommer
  • 1kleine rode uifijn gesnipperd
  • 1grote tomaatin blokjes gesneden
  • 8tal zwarte olijvenin ringetjes gesneden
  • 8 kippenhaasjes
  • 60g fetaverkruimeld
  • 1beetje citroensap
  • pezo
  • 125g Griekse yoghurt
  • tandoori kruiden
  • enkeleblaadjes munt
Instructies
  1. Snij de komkommer in twee. 1 helft rasp je grof en de ander helft in blokjes. De geraspte komkommer doe je in een propere handdoek en knijp er al het vocht uit.
  2. Meng de Griekse yoghurt met de geraspte komkommer en breng op smaak met pezo en citroensap. Je kan er ook nog een klein teentje look aan toevoegen (optioneel).
  3. Bak de kip mooi bruin in een pan met boter. Kruid met pezo en tandoori kruiden. Laat wat afkoelen.
  4. Verdeel nu de groentjes, de kip, de feta en de saus over de bordjes. Werk af met verse munt.
Notities

Zeer lekkere en frisse salade met ook wat pit.