Groenten ovenschotel
Porties
2personen
Porties
2personen
Ingrediƫnten
  • 200g spruitjeszuiver gemaakt en beetgaar gestoomd
  • 200g boterrapengeschild, in stukjes en beetgaar gestoomd
  • 250g wortelengeschrapt,in schijfjes en beetgaar gestoomd
  • 1 rode uiin partjes en beetgaar gestoomd
  • 100g spekblokjeskrokant gebakken
  • 300g krieltjesvoorgekookt
  • 2takjes tijm
  • 2takjes rozemarijn
  • fleur de sel
  • peper
  • olijfolie
  • 1bol lookoverlangs in twee gesneden
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Doe de alle ingrediƫnten in een ovenschotel.
  3. Kruid met de fleur de sel en peper.
  4. Leg er de rozemarijn, de look en de tijm bij.
  5. Besprenkel met goed wat olijfolie en zet onder elkaar.
  6. Schuif de schotel in de oven voor 25 minuten.
Notities

Lekker bij alle soorten vlees en gevogelte.

Kan je makkelijk op voorhand klaarzetten en het moment zelf enkel nog in de oven schuiven.