Groenten soepje
Porties
4
personen
Porties
4
personen
Ingrediƫnten
1
grote
ui
fijn gesneden
5
worteltjes
in schijfjes
3
takken
selder
geschild en in elleboogjes
1
groen paprika
in blokjes gesneden
1
bakje
champignons
in vier gesneden
1
noot
boter
10
tal
kerstomaatjes
gehalveerd
1
el
spaghetti kruiden
70
g
tomatenpuree
1
l
water
1 1/2
kippenbouillonblokje
1
hand
vermicelli
Instructies
Stoof de ui glazig in wat boter.
Voeg de champignons toe en bak even mee.
Doe er de tomatenpuree bij en laat ook even meebakken.
Doe nu de selder, de worteltjes, de spaghetti kruiden en de paprika erbij.
Giet er 1 liter water bij en laat 15 minuten koken.
Voeg nu de vermicelli toe en laat nog 4 minuten koken.
Als laatste de kerstomaatjes.
Schenk de soep uit en laat het jullie smaken.
Notities
Je kan de soep ook serveren met wat gemalen kaas.