Hondstongrolletjes met venkel
Porties
2personen
Porties
2personen
Ingrediƫnten
  • 6 hondstongrolletjesdiepvries, ontdooid
  • 1 venkelin reepjes gesneden
  • 6kleine wortelszuiver gemaakt en in lucifers gesneden
  • 200ml culinaire room
  • 100ml droge witte wijn
  • 2 steranijs
  • olijfolie of boter
  • 1/3 visbouillonblokje
  • puree
Instructies
  1. Maak puree van bloemige aardappelen.
  2. Verhit wat olijfolie in een kookpot, Stoof hier de venkel en de wortelreepjes in aan.
  3. Blus met witte wijn en room.
  4. Voeg het bouillonblokje en het steranijs toe. Laat de groentjes beetgaar worden.
  5. Leg de hondstongrolletjes in de saus en kruid met pezo. Laat ze 10 minuten garen in de saus.
  6. Dresseer de borden: Doe wat puree op de borden, daarop de groentjes, de hondstongrolletjes en wat saus. Werk af met een schijfje limoen en wat venkelgroen.