Kabeljauw met bloemkool en kokos-saus
Porties
4personen
Porties
4personen
Ingrediënten
  • 2 rode uienin halve ringen gesneden
  • 2teentjes lookgeperst
  • 70g tomatenpuree
  • 1 gele groene en rode paprikain stukjes gesneden
  • 500ml kokosmelk
  • 250ml water
  • 1 groentebouillonblokje
  • 2el madras curry
  • 1/2 bloemkoolin roosjes
  • 2 tomatenontpit en in blokjes
  • 600g kabeljauw
  • 1doosje baby spinazie
  • verse korianderafwerking
  • quinoa builtjes
Instructies
  1. Stoof de ui en de look aan in olijfolie, voeg Madras curry, de tomatenpuree, de paprika’s, de bloemkool roosjes, de kokosmelk, het water en het groentebouillon blokje toe.
  2. Kruid met zwarte peper en zout en laat 8 minuten sudderen.
  3. Voeg de tomatenblokjes toe.
  4. Kruid de kabeljauw met pezo en leg deze bovenop de groentjes, duw zachtjes de vis in het vocht en laat nogmaals 10 minuten zachtjes sudderen, niet meer roeren (anders valt de vis helemaal uit elkaar).
  5. Kook ondertussen de quinoa zoals aangegeven staat op de verpakking.
  6. Dresseer de borden en werk af met koriander.
Notities

Geïnspireerd door Sandra Bekkari.