Kalkoen met salade van geroosterde paprika
Porties
2personen
Porties
2personen
Ingrediƫnten
  • 2 rode paprika’sgehalveerd en ontdaan van zaadlijsten
  • 1 gele paprikagehalveerd en ontdaan van zaadlijsten
  • 2 kalkoenlapjes
  • 4plakjes proscuitto
  • pezo
  • 4blaadjes salie
  • 1geut olijfolie
  • 1 sjalotjefijn gesnipperd
  • 1el kappertjes
  • 1el appelazijn
  • 1koffielepel agavesiroop
  • 2 handjes rucola
  • 2el peterseliefijngehakt
Instructies
  1. Leg de paprika’s met het snijvlak naar onder in de airfryer bak ze ongeveer in 10 minuten of tot de schil zwart geblakerd. is Haal ze uit de airfryer en bedek met een natte keukenhanddoek voor 5 minuten.
  2. Verwijder de schil en snij in reepjes.
  3. Meng de sjalot, kapertjes, appelazijn, peterselie, agavesiroop, rucola en de paprika’s. Kruid met pezo.
  4. Kruid de kalkoenlapjes met pezo en leg op elk lapje twee blaadjes salie. Pak de kalkoenlapjes in met proscuitto.
  5. Bak het vlees in een pan met olijfolie.
  6. Haal het vlees uit de pan en halveer ze.
  7. Serveer de kalkoenlapjes met de paprika salade