2rode paprika’sgehalveerd en ontdaan van zaadlijsten
1gele paprikagehalveerd en ontdaan van zaadlijsten
2kalkoenlapjes
4plakjesproscuitto
pezo
4blaadjessalie
1geutolijfolie
1sjalotjefijn gesnipperd
1elkappertjes
1elappelazijn
1koffielepelagavesiroop
2 handjesrucola
2elpeterseliefijngehakt
Instructies
Leg de paprika’s met het snijvlak naar onder in de airfryer bak ze ongeveer in 10 minuten of tot de schil zwart geblakerd. is
Haal ze uit de airfryer en bedek met een natte keukenhanddoek voor 5 minuten.
Verwijder de schil en snij in reepjes.
Meng de sjalot, kapertjes, appelazijn, peterselie, agavesiroop, rucola en de paprika’s.
Kruid met pezo.
Kruid de kalkoenlapjes met pezo en leg op elk lapje twee blaadjes salie.
Pak de kalkoenlapjes in met proscuitto.