Kerstboom-bouchées
Porties
12stuks
Porties
12stuks
Ingrediënten
  • 1el boter
  • 1el bloem
  • melk
  • pezono
  • 4sneetjes pancettafijn gesneden
  • 1hand peterseliefijngehakt
  • 1hand bieslookfijngehakt
  • gemalen kaas
Instructies
  1. Maak eerst de kaassaus. Laat de boter smelten, roer er de bloem onder en laat drogen op het vuur. Giet er een beetje melk bij en roer goed met de garde los. Voeg melk bij tot je een mooie dikte verkrijgt, de saus moet niet te lopend zijn.
  2. Roer er naar smaak de gemalen kaas onder van het vuur en kruid met pezono.
  3. Als laatste roer er je de verse kruiden en de pancetta onder, proef nogmaals en breng eventueel verder op smaak met pezono.
  4. Laat de vulling wat of helemaal afkoelen.
  5. Vul de kerstboom-bouchées en zet ze in een voorverwarmde oven van 200 graden. Ongeveer 6 à 8 minuten.
Notities

Bouchées die je zelf vult, zijn zoveel smaakvoller dan diegene die je koopt in het grootwarenhuis, echt het proberen waard. Je kan alles op voorhand doen, dus ook geen stress!