Koud tomatensoepje met garnaaltjes
Porties
2personen
Porties
2personen
Ingrediƫnten
  • 20tal kerstomaatjesdie aan een takje hangen
  • 50g grijze garnalen
  • 1/2eetlepel witte wijnazijn
  • 1/2 limoenhet sap
  • pezo
  • olijfolie
  • enkeleblaadjes Verse kruidenom af te werken
Instructies
  1. Pers de honingtomaatjes uit in een sapcentrifuge en vang het vocht op. Kruid met pezo, rode en witte wijnazijn en het sap van de limoen. Hou er een drietal apart voor de afwerking.
  2. Schuim het sap op met de mixer en verdeel over twee kommetjes.
  3. Werk af met wat garnaaltje, een beetje groen, een paar gehalveerde tomaatjes en een geutjes olijfolie.
Notities

Zomers en fris soepje en het oogt ook mooi.

Kan ook als amuse in kleinere porties.