Mini hamburger
Porties
23stuks
Porties
23stuks
Ingrediƫnten
  • 500g gekruid gemengd gehaktrunds-varkens
  • 1 eitje
  • 50/80g paneermeelvoel aan, het gehakt mag niet te droog en niet te nat zijn
  • 1hand bieslookfijn gesnipperd
  • 1grote sjalotfijn gesnipperd
  • 1grote hand gemalen gratin kaas
Instructies
  1. Meng het gehakt met het eitje, de sjalot, de kaas en de bieslook.
  2. Doe er nu 50 g paneermeel bij en meng goed onder elkaar. Dit gaat het beste met je handen, wanneer het nog te zeer plakt voeg je nog wat paneermeel toe.
  3. Vorm nu mooie kleine balletjes en druk ze wat platter, leg ze op een bord dek af met plasticfolie en zet ze in de koelkast tot verder gebruik.
  4. Bak de burger op een hete gourmet.
Notities

Ook lekker met een plakje gebakken pancetta erbij en mini hambuger-broodjes die je ook eventjes opwarmt op de gourmet.

Je kan er natuurlijk ook nog een plakje cheddar op leggen enz…