Mini kaaskroketjes met mozzarella
Porties
20stuks
Porties
20stuks
Ingrediënten
  • 2bolletjes mozzarella
  • 15blaadjes basilicumfijngehakt
  • 1koffielepel gedroogde oregano
  • 50g maïszetmeel
  • 100g polenta
  • pezo
  • olijfolie
  • 2 eitjeslosgeklopt
Instructies
  1. Snij de mozzarella in dikke frietjes.
  2. Meng de basilicum en de oregano onder de polenta. Kruid goed met pezo.
  3. Zet drie kommetjes klaar, het eerste met het maiszetmeel, het tweede met het losgeklopt ei en het derde met de gekruide polenta.
  4. Wentel de mozzarella sticks eerst door het maiszetmeel, vervolgens door het ei en als laatste door de polenta.
  5. Leg ze op een bord en zet 1 uur in de vriezer.
  6. Doe een goede geut olijfolie in een pan en bak hier de kaaskroketjes kort in aan. Niet te lang, dan begint de kaas te smelten.
Notities

Lekker met chilisaus, ketchup enz.