Mini kaaskroketjes met mozzarella
Porties
20
stuks
Porties
20
stuks
Ingrediënten
2
bolletjes
mozzarella
15
blaadjes
basilicum
fijngehakt
1
koffielepel
gedroogde oregano
50
g
maïszetmeel
100
g
polenta
pezo
olijfolie
2
eitjes
losgeklopt
Instructies
Snij de mozzarella in dikke frietjes.
Meng de basilicum en de oregano onder de polenta. Kruid goed met pezo.
Zet drie kommetjes klaar, het eerste met het maiszetmeel, het tweede met het losgeklopt ei en het derde met de gekruide polenta.
Wentel de mozzarella sticks eerst door het maiszetmeel, vervolgens door het ei en als laatste door de polenta.
Leg ze op een bord en zet 1 uur in de vriezer.
Doe een goede geut olijfolie in een pan en bak hier de kaaskroketjes kort in aan. Niet te lang, dan begint de kaas te smelten.
Notities
Lekker met chilisaus, ketchup enz.