Mini pommes moscovite (aardappeltje met kaviaar)
Porties
8stuks
Porties
8stuks
Ingrediƫnten
  • 8kleine bloemige aardappelen
  • 1grote sjalotfijn gesneden
  • boter
  • platte peterseliefijn gesnipperd
  • 1potje kaviaar
Instructies
  1. Was de aardappelen goed en kook ze beetgaar. Spoel ze kort onder koud water.
  2. Stoof het sjalotje aan in een beetje boter.
  3. Snij de hoedjes van de aardappelen en haal ze voorzichtig uit. Voeg het aardappelkruim toe aan het sjalotje.
  4. Kruid met pezo en peterselie. Prak goed plat en roer er nog wat boter onder.
  5. Vul de aardappeltjes met de aardappelpuree en werk af met een koffielepeltje kaviaar.
Notities

Zeer feestelijk en lekker.

Kan ook op voorhand gemaakt worden, warm dan de vulling op voor je ze gaat vullen.