Oosterse kroepoek met carpaccio
Porties
16hapjes
Porties
16hapjes
Ingrediƫnten
  • 2 lente-uitjes
  • 2bolletjes gember op siroop
  • 1eetlepel siroop van de gember
  • 2eetlepels arachideolie olie
  • 2koffielepels witte wijnazijn
  • 1eetlepel sojasaus
  • enkeledruppels tabasco
  • 6plakjes carpacciorundsvlees
  • kroepoekkant en klaar
Instructies
  1. Snij de lente-ui in fijne ringetjes.
  2. De gember in kleine blokjes.
  3. Roer de siroop, de olie, de azijn, de soja, de tabasco en de gemberblokjes onder elkaar.
  4. Leg op ieder stukje kroepoek wat vlees, doe er wat saus op en werk af met de lente-ui, serveer direct, wordt anders plat.
Notities

Het hapje heeft wat oosterse invloeden.

Maak alles op voorhand klaar zodat je op het moment zelf nog juist de hapjes moet afwerken.

Je kan ook zelf kroepoek afbakken, deze zijn veel groter en dresseren dan natuurlijk wat makkelijker.