Panna cotta van kokosmelk met mango en ananas salsa
Porties
4personen
Porties
4personen
Ingrediƫnten
  • 125ml kokosmelk
  • 125ml room
  • 2.5g gelatine
  • 1mespunt koriander
  • pezo
  • 1koffielepel limoensap
  • 1/2 mango
  • 1/4 ananas
  • 1/4 rode chili peper
  • 1hand verse koriander
  • 1el olijfolie
Instructies
  1. Week de gelatine in koud water.
  2. Breng de room en de kokosmelk aan de kook en kruid met koriander en pezo.
  3. Haal van het vuur en roer er de gelatine door, giet in amuse glaasjes en laat afkoelen in de koelkast.
  4. Maak de salsa: Snij de mango en de ananas in kleine blokjes. Snipper de chilipeper fijn en hak de koriander . Meng alles onder elkaar met 1 el olijfolie en het citroensap.
  5. Wanneer de panna cotta is opgesteven, lepel je wat salsa op de panna cotta en werk af met een blaadje koriander.
Notities

Lekker met een zuiderse twist.

Mooie frisse kleuren.