Panna cotta van kokosmelk met mango en ananas salsa
Porties
4personen
Porties
4personen
Ingrediƫnten
125mlkokosmelk
125mlroom
2.5ggelatine
1mespuntkoriander
pezo
1koffielepellimoensap
1/2mango
1/4ananas
1/4rode chili peper
1handverse koriander
1elolijfolie
Instructies
Week de gelatine in koud water.
Breng de room en de kokosmelk aan de kook en kruid met koriander en pezo.
Haal van het vuur en roer er de gelatine door, giet in amuse glaasjes en laat afkoelen in de koelkast.
Maak de salsa:
Snij de mango en de ananas in kleine blokjes.
Snipper de chilipeper fijn en hak de koriander .
Meng alles onder elkaar met 1 el olijfolie en het citroensap.
Wanneer de panna cotta is opgesteven, lepel je wat salsa op de panna cotta en werk af met een blaadje koriander.