Puree van karnemelk met grijze garnalen en een gepocheerd eitje
Porties
2personen
Porties
2personen
Ingrediënten
  • 500g bintjes
  • 100ml karnemelk
  • pezono
  • 2 eitjes
  • 1geut azijn
  • 2grote tomaten
  • 100g grijze garnalen
  • 1handje bieslook
  • himalayazout
Instructies
  1. Schil de aardappelen en kook gaar.
  2. Giet af en prak ze met de karnemelk en kruid met pezono.
  3. Ontpit de tomaten en snij in blokjes.
  4. Snipper de bieslook fijn.
  5. Kook water. Zodra het kookt, zet je het minder en voeg je een goede geut azijn toe.
  6. Breek de eitjes in kleine kopjes.
  7. Laat het water kolken. Wanneer het zachtjes draait, gooi je in 1 beweging beide eitjes erin. Laat ze 3 minuten in het water liggen.
  8. Haal uit met de schepspaan.
  9. Leg puree op het bord, een eitje er bovenop, daarop wat garnalen, rond de puree de tomatenblokjes en strooi er wat bieslook over.
  10. Doe op het eitje een draai van de zoutmolen!
Notities

Echt heel lekker en zo simpel kan het zijn😋