Puree van karnemelk met grijze garnalen en een gepocheerd eitje
Porties
2
personen
Porties
2
personen
Ingrediënten
500
g
bintjes
100
ml
karnemelk
pezono
2
eitjes
1
geut
azijn
2
grote
tomaten
100
g
grijze garnalen
1
handje
bieslook
himalayazout
Instructies
Schil de aardappelen en kook gaar.
Giet af en prak ze met de karnemelk en kruid met pezono.
Ontpit de tomaten en snij in blokjes.
Snipper de bieslook fijn.
Kook water. Zodra het kookt, zet je het minder en voeg je een goede geut azijn toe.
Breek de eitjes in kleine kopjes.
Laat het water kolken. Wanneer het zachtjes draait, gooi je in 1 beweging beide eitjes erin. Laat ze 3 minuten in het water liggen.
Haal uit met de schepspaan.
Leg puree op het bord, een eitje er bovenop, daarop wat garnalen, rond de puree de tomatenblokjes en strooi er wat bieslook over.
Doe op het eitje een draai van de zoutmolen!
Notities
Echt heel lekker en zo simpel kan het zijn