Remouladesaus
Porties
6personen
Porties
6personen
Ingrediƫnten
  • 2el zure room
  • 2el mayonaise
  • 1theelepel mosterd
  • 1hand verse dillefijn gehakt
  • 1hand peterseliefijn gehakt
  • 250grote augurkenin brunouise
  • 2 eitjeshard gekookt en afgekoeld
  • citroensap
  • pezo
Instructies
  1. Meng de zure room, de mayonaise en de mosterd onder elkaar.
  2. Voeg de verse kruiden en de augurkjes toe.
  3. Plet de eitjes grof met een vork en meng ze onder de saus.
  4. Breng op smaak met citroensap en pezo.
  5. Is de saus iets te dik, voeg dan een heel klein beetje water toe. Meng alles goed, dek af en zet in de frigo tot gebruik. Blijft enkele dagen goed in de frigo.
Notities

Maak het de dag voordien, dan zullen de smaken beter tot zijn recht komen.

Lekker bij verse asperges of een stukje gepaneerde vis enz…