Risotto met broccoli, champignons en zalm
Porties
2
personen
Porties
2
personen
Ingrediƫnten
150
g
risottorijst
1
ui
fijn gesnipperd
1
teentje
look
geperst
500
ml
water
1/2
kippenbouillonblokje
30
g
parmezaan
1
nootje
boter
1
broccoli
in roosjes en beetgaar gestoomd
250
g
kastanje champignons
in schijfjes
dille
afwerking
2
handjes
spinazie
300
g
zalm
in blokjes gesneden
Instructies
Stoof de ui en de look aan in olijfolie. Voeg de risotto toe en bak glazig.
Los 1/2 bouillonblokje op in 500 ml water.
Voeg telkens wat bouillon toe aan de risotto, laat verdampen en voeg dan weer wat bouillon toe, dit tot de risotto gaar is.
Bak ondertussen de champignons in wat olijfolie aan, kruid met pezo.
Roer de champignons, de spinazie en de broccoli onder de risotto. Werk de risotto af met een nootje boter en de Parmezaanse kaas.
Bak de blokjes zalm aan in wat boter en kruid met pezo. Ze mogen nog glazig zijn.
Serveer de risotto met de blokjes zalm en werk af met wat dille.