Rosbiefsalade met witte truffelolie
Porties
4personen
Porties
4personen
Ingrediƫnten
  • 1krop tricolore salade met wortelgewassen en gedroogd
  • 8schijfjes rosbiefslagerij, opgerold en gehalveerd
  • 12 zwarte olijven, zonder pit
  • 8tal half zongedroogde tomaatjesfijn gesneden
  • 4 eitjeshard gekookt
  • 1potje gemarineerde artisjokken
  • 1zakje pijnboompitjeslicht bruin gebakken in een antikleefpan
  • 1potje parmezaan schaafselof een blok en zelf schaven
  • pezouit de molen
  • witte truffelolievan goede kwaliteit
Instructies
  1. Doe de sla in de borden, daarop de rolletjes rosbief en alle andere ingrediƫnten.
  2. Breng de salade op smaak met pezo en de truffelolie.
  3. Lekker met een stukje brood.