Salade met chateaubriand
Porties
2personen
Porties
2personen
Ingrediƫnten
  • 280g chateaubriand
  • 12 kerstomaatjes
  • 6 half zongedroogde tomaatjes
  • 1hand zwarte olijven
  • 2handjes rucola
  • 1el honing
  • 6el olijfolie
  • 2el balsamicoazijn
  • pezouit de molen
  • 1handje basilicumblaadjes
  • 3 lente-uitjes
Instructies
  1. Kruid het vlees met pezo. Doe wat olijfolie in de grillpan en gril de chateaubriand kort in de pan. Draai hem in alufolie en leg hem in de koelkast.
  2. Maak de vinaigrette: Meng de olijfolie, balsamicoazijn, honing en pezo onder elkaar.
  3. Halveer de tomaatjes.
  4. Verdeel de sla over twee borden, de tomaatjes en de olijfjes over de sla.
  5. Wanneer het vlees is afgekoeld, snij je het in plakjes en verdeel het over de salade.
  6. Werk af met wat basilicum en fijn gesneden lente-uitjes. Serveer de saus apart erbij. Eventueel nog brood.