Salade met chateaubriand
Porties
2
personen
Porties
2
personen
Ingrediƫnten
280
g
chateaubriand
12
kerstomaatjes
6
half zongedroogde tomaatjes
1
hand
zwarte olijven
2
handjes
rucola
1
el
honing
6
el
olijfolie
2
el
balsamicoazijn
pezo
uit de molen
1
handje
basilicumblaadjes
3
lente-uitjes
Instructies
Kruid het vlees met pezo. Doe wat olijfolie in de grillpan en gril de chateaubriand kort in de pan. Draai hem in alufolie en leg hem in de koelkast.
Maak de vinaigrette: Meng de olijfolie, balsamicoazijn, honing en pezo onder elkaar.
Halveer de tomaatjes.
Verdeel de sla over twee borden, de tomaatjes en de olijfjes over de sla.
Wanneer het vlees is afgekoeld, snij je het in plakjes en verdeel het over de salade.
Werk af met wat basilicum en fijn gesneden lente-uitjes. Serveer de saus apart erbij. Eventueel nog brood.