Salade met gevuld kalfsrolletje
Porties
2personen
Porties
2personen
Ingrediƫnten
  • 2 dunne kalfslapjes
  • 2plakjes serrano ham
  • 1/2bolletje mozzarella
  • 1 peer
  • 2el kristalsuiker
  • 6stuks verse ravioli met ricotta en spinazie
  • olijfolie
  • pezo
  • druivenpitolie
  • 1zakje rucola
  • 1 granaatappel
Instructies
  1. Klop de kalfslapjes wat plat met een vleeshamer. Kruid ze met pezo en beleg met een plakje ham en mozzarella. Rol ze op en steek ze vast met enkele houten prikkertjes.
  2. Haal de pitjes uit de granaatappel, dit doe je best door de appel in 4 te snijden en dan in een grote kom met water de pitjes eruit wrijven onder water. Haal de vezeltjes er tussen uit.
  3. Snij de peer in plakjes en bak ze in een pan met wat boter en bestrooi met de suiker.
  4. Bak het vlees in een pan met boter. En halveer de rolletjes.
  5. Doe de druivenpitolie in een steelpannetje en laat goed heet worden, frituur hier de ongekookte ravioli in, haal ze uit met een schepspaan.
  6. Dresseer de borden: doe wat sla op de borden verdeel er wat granaatappelpitjes en de peer over. Leg er het vlees en de ravioli bij en kruid met wat pezo, werk af met wat olijfolie.
Notities

Zoet en hartig lekkere herfstcombinatie.