Savourette varkensgebraad met truffel, groentjes en zoete aardappelfrietjes
Porties
4personen
Porties
4personen
Ingrediƫnten
  • 1 Savourette varkensgebraad met truffelverkrijgbaar in de Delhaize
  • boter
  • pezo
  • 2rode uienin vier gesneden
  • 1bussel jonge wortelszuiver gemaakt en in schuine stukjes gesneden
  • 400g snijbonenin stukjes gesneden
  • 2zakjes zoete aardappel frietjes
Instructies
  1. Kruid het gebraad met pezo en bak het rondom aan in boter. Blus de pan met een beetje water en doe alles in een ovenschaaltje. Leg de ui partjes erbij.
  2. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  3. Stoom de groentjes beetgaar.
  4. Zet het vlees 30 minuten in de oven.
  5. Bak ondertussen de frietjes in de airfryer of friteuse.
  6. Bak de groentjes op in een pan met boter en kruid met pezo.
  7. Snij het gebraad in plakjes en serveer met de groentjes, de ui en de zoete aardappel frietjes. Besprenkel het vlees met de vleesjus.
Notities

Zeer lekker vlees!