Savourette varkensgebraad met truffel, groentjes en zoete aardappelfrietjes
Porties
4personen
Porties
4personen
Ingrediƫnten
1Savourette varkensgebraad met truffelverkrijgbaar in de Delhaize
boter
pezo
2rodeuienin vier gesneden
1bussel jonge wortelszuiver gemaakt en in schuine stukjes gesneden
400gsnijbonenin stukjes gesneden
2zakjeszoete aardappel frietjes
Instructies
Kruid het gebraad met pezo en bak het rondom aan in boter.
Blus de pan met een beetje water en doe alles in een ovenschaaltje.
Leg de ui partjes erbij.
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Stoom de groentjes beetgaar.
Zet het vlees 30 minuten in de oven.
Bak ondertussen de frietjes in de airfryer of friteuse.
Bak de groentjes op in een pan met boter en kruid met pezo.
Snij het gebraad in plakjes en serveer met de groentjes, de ui en de zoete aardappel frietjes.
Besprenkel het vlees met de vleesjus.