Sobanoedels met gemarineerde runderreepjes
Porties
2
personen
Porties
2
personen
Ingrediƫnten
120
g
sobanoedels
4
lente-uitjes
in ringetjes
1
teentje
look
fijn gesneden
1
rode paprika
in stukjes, niet te klein
2
cm
gember
in fijne staafjes
300
g
biefstuk
in fijne reepjes gesneden
Arachideolie
sesamolie
Marinade
1
el
geraspte gember
3
el
sojasaus
2
el
rijstazijn
5
druppels
piripri
1
el
honing
1/4
kl
komijnpoeder
peper
Instructies
Meng alle ingrediƫnten voor de marinade en giet dit over het vlees. Laat minstens een uur marineren.
Zet een wok op het vuur en bak het vlees op een hoog vuur krokant. Haal het vlees uit de pan.
Doe wat arachideolie en sesamolie in de wok. Doe er de lente-uitjes, de look, de gember en de paprika in. Wok de groentjes beetgaar.
Kook ondertussen de sobanoedels gaar zoals aangeven staat op de verpakking. Spoel de noedels onder koud water.
Voeg het vlees weer toe aan de wok.
Doe wat noedels op een bord en werk af met de gemarineerde runderreepjes.
Notities
Oosters gerechtje.