Spirelli met worstjesvlees, granenmosterd en zure room
Porties
2personen
Porties
2personen
Ingrediƫnten
  • 250g spirelli
  • 2dikke boerenworsten
  • 1koffielepel venkelzaad
  • 200ml kippenbouillon
  • 1el granenmosterd
  • 1potje zure room
  • bieslookfijn gesnipperd
  • pezono
  • blanke roux
Instructies
  1. Haal het vlees uit de worsten en bak met het venkelzaad rul in een droge pan.
  2. Giet de bouillon en de zure room erbij. Breng op smaak met pezono en dik de saus een beetje in met blanke roux.
  3. Kook de pasta zoals aangegeven staat op de verpakking. Giet af en roer de saus onder de spirelli.
  4. Werk af met bieslook.
Notities

Eens iets anders dan alweer een rode saus.

Zeer lekker, hou je niet zo van anijssmaak, laat het venkelzaad weg of halveer de hoeveelheid.