Stokbroodje met foie gras en uienchutney
Porties
6
personen
Porties
6
personen
Ingrediƫnten
4
el
olijfolie
3
uien
in halve ringen
2
el
suiker
1
koffielepel
sherryazijn
1/2
koffielepel
korianderzaadjes
1
laurierblad
pezo
1
stokbrood
1
teentje
look
2
sneetjes
foie gras
Instructies
Doe de olijfolie in een kookpot en voeg de ui, suiker, azijn, korianderzaadjes, laurier en pezo toe, laat dit alles 10 minuten pruttelen onder deksel.
Neem het deksel van de pot en laat zo verder garen, roer regelmatig.
Laat afkoelen.
Verwarm de oven op 200 graden.
Snij het stokbrood in plakjes en rooster het in de oven licht krokant.
Smeer de toastjes in met een teentje look.
Beleg met de foie gras en de uienchutney.
Notities
Zo simpel, maar zo lekker en ook zo feestelijk voor wie van foie gras houdt.