Stokbroodje met foie gras en uienchutney
Porties
6personen
Porties
6personen
Ingrediƫnten
  • 4el olijfolie
  • 3 uienin halve ringen
  • 2 el suiker
  • 1koffielepel sherryazijn
  • 1/2koffielepel korianderzaadjes
  • 1 laurierblad
  • pezo
  • 1 stokbrood
  • 1teentje look
  • 2sneetjes foie gras
Instructies
  1. Doe de olijfolie in een kookpot en voeg de ui, suiker, azijn, korianderzaadjes, laurier en pezo toe, laat dit alles 10 minuten pruttelen onder deksel.
  2. Neem het deksel van de pot en laat zo verder garen, roer regelmatig.
  3. Laat afkoelen.
  4. Verwarm de oven op 200 graden.
  5. Snij het stokbrood in plakjes en rooster het in de oven licht krokant.
  6. Smeer de toastjes in met een teentje look.
  7. Beleg met de foie gras en de uienchutney.
Notities

Zo simpel, maar zo lekker en ook zo feestelijk voor wie van foie gras houdt.