Thaise tartaar met avocado
Porties
2personen
Porties
2personen
Ingrediƫnten
Vlees en garnituur
  • 300g tournedos
  • 1/2 avocadoin brunoise gesneden
  • 1/2 limoenhet sap
  • 1/2 uiin brunoise gesneden
  • 1/3 zoete punt paprikain brunoise gesneden
  • pezo
Dressing
  • 3takjes korianderfijn gehakt, hou enkele blaadjes voor de afwerking
  • 2takjes muntfijn gehakt, hou enkele blaadjes voor de afwerking
  • 1el vissaus
  • 1el gembersiroop
  • 1el sesamolie
  • 1snuifje piment d’espelette
  • 1beetje worcestersaus
Instructies
  1. Maak eerst de dressing: Meng hiervoor alles onder elkaar.
  2. Snij het vlees zeer fijn en kruid met pezo. Doe het limoen sap onder de avocado. Meng er de avocado, de ui en de paprika onderelkaar.
  3. Meng het vlees met de groentjes en de dressing.
  4. Doe deze mengeling in een twee dresseerringen voor een mooie presentatie. Werk af met enkele blaadjes munt en koriander.
Notities

Lekker met een frisse salade en frietjes.