Toast met foie gras en erwtjes
Porties
4personen
Porties
4personen
Ingrediƫnten
  • 1/2 ciabatta
  • olijfolie
  • 300g jong diepvrieserwtjes
  • 50g foie gras
  • 50g gerookte eend
  • verse tijmafwerking
Instructies
  1. Snij het brood overlangs in twee, daarna in stukken van 3 cm. Besprenkel ze met olijfolie en grill ze krokant in de oven.
  2. Kook de erwtjes gaar in ongezouten water, giet af en spoel onder koud water. Houd 1 handje apart voor de afwerking.
  3. Mix de rest van de erwtjes samen met de foie gras fijn en duw door een fijne zeef.
  4. Besmeer de toast met erwten-foie-gras-puree, daarop een plakje gerookte eend en werk af met wat erwtjes, een takje tijm en een draai van de pepermolen.
Notities

Zeer mooi van kleur door het fris groene van de erwtjes!