Torentje van gerookte zalm met brunoise van groentjes
Porties
4personen
Porties
4personen
Ingrediƫnten
12sneetjesgerookte zalm
1potjephiladelpha met kruiden
verse dille
1komkommer
2grotetomaat
pezo
2sjalot
azijn
olijfolie
parmezaan
balsamicosiroop
Instructies
Komkommer schillen, ontpitten en in hele kleine blokjes snijden.
Tomaten ontpitten en in kleine blokjes snijden.
Sjalotje fijn snipperen.
Dille hakken.
Zet dit allemaal onder elkaar en meng met wat olie, azijn en breng op smaak met pezo.
Besmeer de gerookte zalm met de kruidenkaas, les er wat dille op en rol op, zorg dat de dille er bovenaan wat uitsteekt. maak 3 rolletjes zalm van verschillende hoogte.
Zet de rolletjes recht op een bordje met de dille bovenaan. een ringetje groentjes met wat geschaafde parmezaan en versier met een streepje balsamicosiroop.