Torentje van gerookte zalm met brunoise van groentjes
Porties
4personen
Porties
4personen
Ingrediƫnten
  • 12sneetjes gerookte zalm
  • 1potje philadelpha met kruiden
  • verse dille
  • 1 komkommer
  • 2grote tomaat
  • pezo
  • 2 sjalot
  • azijn
  • olijfolie
  • parmezaan
  • balsamicosiroop
Instructies
  1. Komkommer schillen, ontpitten en in hele kleine blokjes snijden.
  2. Tomaten ontpitten en in kleine blokjes snijden.
  3. Sjalotje fijn snipperen.
  4. Dille hakken.
  5. Zet dit allemaal onder elkaar en meng met wat olie, azijn en breng op smaak met pezo.
  6. Besmeer de gerookte zalm met de kruidenkaas, les er wat dille op en rol op, zorg dat de dille er bovenaan wat uitsteekt. maak 3 rolletjes zalm van verschillende hoogte.
  7. Zet de rolletjes recht op een bordje met de dille bovenaan. een ringetje groentjes met wat geschaafde parmezaan en versier met een streepje balsamicosiroop.