Venkel-kervelstoemp met kabeljauwhaasje en grijze garnalen
Porties
2personen
Porties
2personen
Ingrediƫnten
  • 500g aardappelenbintjes
  • 1 venkel
  • 3handjes kervelgeplukt, gewassen en droog gezwierd
  • 2 kabeljauwhaasjes
  • boter
  • pezono
  • 1handje grijze garnalen
Instructies
  1. Kook de aardappel gaar in gezouten water, giet af en stamp fijn met een noot boter.
  2. Snij de venkel zeer fijn met de mandoline en hak nog eens met het chefmes erdoor. Stoof aan in wat boter.
  3. Hak de kervel fijn, hou een beetje apart voor de afwerking.
  4. Meng de gehakte kervel en de venkel onder de puree. Kruid af met pezono.
  5. Bak de kabeljauwhaasjes in boter en kruid met pezo.
  6. Dresseer de borden: leg wat puree op elk bord, daarop de vis en werk af met wat garnaaltjes en extra kervel.