Venkelpuree met homemade fishsticks
Porties
2
personen
Porties
2
personen
Ingrediƫnten
500
g
bintjes
of andere loskokende aardappelen
1
venkel
in stukjes gesneden
120
ml
sojaroom
1
nootje
boter
300
g
kabeljauw
in 6 gelijke stukken gesneden
4
el
bloem
2
eitjes
losgeklopt
1
pakje
volkoren crackers
fijn gemalen
olijfolie
pezono
1
handje
dille
Instructies
Kook de aardappelen in gezouten water gaar. Giet af en stamp fijn met een noot boter.
Stoom ondertussen de venkel gaar. Doe de venkel in een maatbeker met de room en mix glad. Roer de venkel onder de puree en breng op smaak met pezono.
Paneer de vis: 1: Rol de vis door de bloem. 2: Rol de vis door het ei. 3: Rol de vis door het broodkruim.
Verhit olijfolie in een pan en bak de fishsticks mooi bruin.
Serveer de venkelpuree en de fishsticks en werk af met wat venkelkruid of dille.