Venkelpuree met homemade fishsticks
Porties
2personen
Porties
2personen
Ingrediƫnten
  • 500g bintjesof andere loskokende aardappelen
  • 1 venkelin stukjes gesneden
  • 120ml sojaroom
  • 1nootje boter
  • 300g kabeljauwin 6 gelijke stukken gesneden
  • 4el bloem
  • 2 eitjeslosgeklopt
  • 1pakje volkoren crackersfijn gemalen
  • olijfolie
  • pezono
  • 1handje dille
Instructies
  1. Kook de aardappelen in gezouten water gaar. Giet af en stamp fijn met een noot boter.
  2. Stoom ondertussen de venkel gaar. Doe de venkel in een maatbeker met de room en mix glad. Roer de venkel onder de puree en breng op smaak met pezono.
  3. Paneer de vis: 1: Rol de vis door de bloem. 2: Rol de vis door het ei. 3: Rol de vis door het broodkruim.
  4. Verhit olijfolie in een pan en bak de fishsticks mooi bruin.
  5. Serveer de venkelpuree en de fishsticks en werk af met wat venkelkruid of dille.