Wokgroentjes met kippenballetjes en rijst
Porties
2
personen
Porties
2
personen
Ingrediƫnten
250
g
kippengehakt
2
handjes
koriander
fijn gehakt
paneermeel
1
ui
fijn gesnipperd
4
kleine
wortels
in lucifers gesneden
1
paprika
in reepjes gesneden
1/2
prei
in reepjes gesneden
1
courgette
in lucifers gesneden
250
g
champignons
in schijfjes gesneden
gemberpoeder
curry poeder
pezo
1
geut
sojasaus
1
pakje
kokosmelk
2
zakjes
rijst naar keuze
Instructies
Meng het gehakt met de koriander en kruid met pezo. Rol er kleine balletjes van en bak ze mooi bruin in een pan met olijfolie.
Wok de groentjes in een wokpan met olijfolie.
Voeg de kokosmelk toe en breng op smaak met pezo, curry, gember en de sojasaus.
Kook ondertussen de rijst zoals aangegeven staat op de verpakking.
Verwarm de balletjes in de saus.
Serveer de wokgroentjes met de rijst en werk af met koriander.
Notities
Je kan de koriander vervangen door platte peterselie.
Lekker, makkelijk en gezond.