Wortelstamppot met roodbaarsfilet
Porties
2personen
Porties
2personen
Ingrediƫnten
  • 1 uifijn gesnipperd
  • 400g worteltjes
  • 400g bintjes
  • 1noot boter
  • 1geut alpro room
  • 2blaadjes laurier
  • pezono
  • 4 roodbaarsfilets
  • boter
Instructies
  1. Schil de wortels en snij in kleine stukjes. Schil de aardappelen en snij grof.
  2. Doe de wortels, de ui, de aardappelen, de laurier en een nootje boter samen in een kookpot. Kruid met wat zout en doe er een bodempje water in. Breng aan de kook. Hou het wel in het oog, het water verdampt. Je zal af en toe een beetje water moeten toevoegen. Het is de bedoeling dat het water weg is tegen dat de aardappelen gaar zijn.
  3. Stamp de aardappelen en de wortels fijn met een beetje alpro room en kruid naar smaak met pezono.
  4. Kruid de vis met pezo en bak ze in een pan met boter.
  5. Dresseer de borden: leg goed wat wortelpuree op elk bord en leg er mooi twee roodbaarsfilets tegen.
Notities

Foto’s worden met een simpele GSM gemaakt.

En dan snel opeten!