Zalm in een krokant jasje met kruidensausje
Porties
2personen
Porties
2personen
Ingrediƫnten
Zalmblokjes
  • 200g zalmfilets zonder velin blokjes gesneden
  • bloem
  • 2 eitjes
  • paneermeel of panko
  • pezo
  • boter
Sausje
  • 2el Griekse yoghurt
  • 1el mayonaise
  • 1handje bieslookfijn gesnipperd
  • 1handje platte peterseliefijn gehakt
  • 1handje dillefijn gehakt
  • 1el citroensap
Instructies
  1. Meng alle ingrediƫnten voor het sausje en breng op smaak met citroensap en pezo.
  2. Zet drie kommetjes klaar. 1- met bloem 2- met losgeklopt ei en een klein geutje water 3- het paneermeel
  3. Kruid de zalmblokjes met pezo en wentel ze nu door de drie kommetjes.
  4. Bak ze mooi krokant in de boter.
  5. Serveer ze met het sausje.