10kleinepijlinktvisjes met pootjesin reepjes gesneden
250grgroene aspergesin stukjes en beetgaar gestoomd
3koffielepelsrode pesto
brochette
2stukjeszalm zonder velin blokjes gesneden
4scampi’s
1rode paprikain vierkante partjes gesneden
1/2uirokken los gemaakt
extra
olijfolie
2teentjesverse lookgeperst
provençaalse kruiden
pezo
2handjesbasilicumin reepjes gesneden
Instructies
Verwarm de oven voor op 190 graden.
Maak de brochette: Spies de ui, de paprika, een stukje zalm, weer ui en paprika, een scampi enz. tot de ingrediënten op zijn.
Meng een tweetal eetlepels olijfolie met 1 teentje look en Provençaalse kruiden.
Smeer een ovenschotel in met dit mengsel.
Kruid de brochettes met pezo, smeer ze in met het oliemengsel en leg ze in de ovenschaal.
Zet 12 minuten in de oven.
Bak de ui en het andere teentje look aan in wat olijfolie.
Voeg de inktvis toe en kruid met Provençaalse kruiden en pezo.
Kook ondertussen de spirelli zoals aangegeven staat op de verpakking.
Giet de spirelli af en doe deze weer in de kookpot, voeg de erwtjes en de asperges toe.
Ook de inktvis mag erbij.
Warm goed door en roer er de rode pesto en de basilicum door.
Proef en kruid indien nodig nog bij.
Doe de pasta op de borden en leg de brochette er bovenop.